Prémium -akusztikai műbőr membrán

Prémium-Mélyelnyelő membránok!

Dupla műbőr membrán panel!

Méret:104x64x12cm

Súly:13kg

Ár:25000-Ft


Méret:130x64x12cm

Súly:18kg

Ár:28000,-Ft nettó

Mérések 104x64x12cm panelra érvényesek

Mérések 104x64x12cm panelra érvényesek

Ez a membrán új kategória az akusztika kezelésben, mely a sub-bass frekvenciatartományt célozza. A mai napig a piacra jutó legmagasabb abszorbációs együtthatóval büszkélkedhet.

A saját fejlesztésű dupla műbőr membrános paneljaink, szinte tökéletes mélyhang elnyelő képességével csillapítja az 500Hz alatti hangokat! Műbőr és a hátsó famembránnak köszönhetően nagy fokkal hatásosabb a szélessávú elnyelő akusztikai paneleknél.

Már 30Hz-től rombolja a mélyeket!

Kiválóan alkalmas stúdiókba vagy igényesebb mozi-hifi szobákba, ahol a tökéletes hangzás a legfontosabb

Mi nem csak ígérünk ,de stúdiókban napi szinten, mérések mellett ,folyamatosan bizonyítjuk termékeink hatékonyságát.

Méret:104x64x12cm

Súly:13kg

Ár:21 500-Ft


Méret:130x64x12cm

Súly:18kg

Ár:23 500,-Ft nettó

Bármilyen méretben és színben rendelhető!

12cm vastag panelok, a nagy súlyuk és méretükből adódóan nem fontos felfúrni ,vagy rögzíteni a falra . Nagyon stabilan megállnak a lábukon.

 

bass trap , akusztikai membrán

bass trap , akusztikai membrán

Mély hangokat csak a sűrű , szálas ,nagy fajsúlyú  anyag tudja (bass Trap)csillapítani. Erre a szivacs ,hungarocell alkalmatlan. Minél nehezebb egy szálas  elnyelő anyag, annál hatékonyabban rombolja a nem kívánatos mélyeket ,álló hullámokat. Ezért használunk mi 90kg/m3 akusztikai gyapotot!

A saját fejlesztésű akusztikai paneljaink szinte tökéletes hangelnyelő képességével csillapítja a helyiség nem kívánatos frekvenciáit és utózengését!

Membránjaink ,Bass Trap-jaink kiválóan alkalmas mozi-hifi szobákba és stúdiókba!
Segítségükkel a zene fókuszáltabb, a mozi részletgazdagabb,a mélyek megfogottabbak .

Az alacsony frekvencia kezelése az akusztika javítás alapja.
Az erős moduláris frekvenciák okozhatják a  szoba kiemeléseit  vagy beszakadásait, amelyek gyakran kezelhetetlenek a helyiség struktúrájának megváltoztatása nélkül.

A hangcsapdákat Bass Trap-okat gyakran használják felvételi stúdiókban, keverőszobákban, otthoni mozikba és egyéb helyiségekben, amelyek nyugodt hallgatási környezetet biztosítanak. Itt megtalálhatja a basszuscsillapító termékeinket: basszus csapdákat ,  sarokelemeket, más néven SUB BASS-t, valamint a basszus-abszorbereket,akusztikai membránjainkat.  Ezek bizonyítottan, költséghatékony megoldást jelentenek a stúdiók, kétcsatornás hallgató szobák, házimozik és egyéb helyiségek kezeléséhez.

Minden típusú termékünket (anyag típust )bemérünk ,tesztelünk, hogy a lehető leghatékonyabban romboljuk le a káros hanghullámokat.

A hallgatókörnyezet befolyásolja a felvétel és a keverés minden hangját, függetlenül a mély hangoktól és a hangerőtől. Sajnos sokan figyelmen kívül hagyják  a tényt: a helyiség a monitorlánc legfontosabb eleme!

 

https://www.facebook.com/Perfect.akusztika/?ref=bookmarks