3d- akusztikai abszorber

https://www.perfect-akusztika.hu/akusztikai-panel-abszorber/3d-abszorber/

Legjobb szélessávú-mély hangelnyelő tulajdonságú anyaggal 90kg/m3 akusztikai abszorber ásványgyapottal.

Méret:60x60x11cm

súly:4kg

Ár:11000-Ft

Bármilyen méretben és színben rendelhető!

Mérések 104x64x11cm  panelra érvényesek

Mérések 104x64x11cm panelra érvényesek

A hallgatókörnyezet befolyásolja a felvétel és a keverés minden hangját, függetlenül a mély hangoktól és a hangerőtől. Sajnos sokan figyelmen kívül hagyják  a tényt: a helyiség a monitorlánc legfontosabb eleme!

 

3d- akusztikai abszorber , akusztikai szivacs

3d-akusztikai abszorber

Mély hangokat csak a sűrű , szálas ,nagy fajsúlyú anyag tudja csillapítani. Erre a szivacs ,hungarocell alkalmatlan. Minél nehezebb egy elnyelő anyag, annál hatékonyabban rombolja a nem kívánatos mélyeket ,álló hullámokat. Ezért használunk mi 90kg/m3 akusztikai gyapotot!
A saját fejlesztésű akusztikai paneljaink szinte tökéletes hangelnyelőképességével csillapítja a helyiség nem kívánatos frekvenciáit és utózengését!

Segítségükkel a zene fókuszáltabb, a mozi részletgazdagabb,a mélyek megfogottabbak .

Az alacsony frekvencia kezelése az akusztika javítás alapja.
Az erős moduláris frekvenciák okozhatják a  szoba kiemeléseit  vagy beszakadásait, amelyek gyakran kezelhetetlenek a helyiség struktúrájának megváltoztatása nélkül.

A hangelnyelő paneleket  gyakran használják felvételi stúdiókban, keverőszobákban, otthoni mozikba és egyéb helyiségekben, amelyek nyugodt hallgatási környezetet biztosítanak. Itt megtalálhatja a basszuscsillapító termékeinket: basszus csapdákat ,  sarokelemeket, más néven SUB BASS-t, valamint a basszus-abszorbereket.  Ezek bizonyítottan, költséghatékony megoldást jelentenek a stúdiók, kétcsatornás hallgató szobák, házimozik és egyéb helyiségek kezeléséhez.

Minden típusú termékünket (anyag típust )bemérünk ,tesztelünk, hogy a lehető leghatékonyabban romboljuk le a káros hanghullámokat.

Hangelnyelő panel

https://www.facebook.com/Perfect.akusztika/?ref=bookmarks