Prémium – famembrános akusztikai elem!

hangelnyelő

Prémium Mély hangelnyelő ,dupla famembrános  akusztikai abszorber !

Méret:104x64x12cm

Súly:13kg

Ár:25 000-Ft nettó


Méret:130x64x12cm

Súly:18kg

Ár:28 000,-Ft nettó

 membrán  színei!

hangelnyelő színek

hangelnyelő színek

hangelnyelő membrán mérési eredményei

hangelnyelő membrán mérési eredményei

akusztikai abszorber ,hangelnyelő

Miben különbőzik a többi hangelnyelő paneltól?

Membránjaink a classic  akusztikai panel-tól a belső szerkezet sűrűségében , elrendezésében és membrán szerkezetében különbözik .

 

Milyen frekvencia tartományban csillapítanak a  dupla famembránjaink?

Ez a dupla fa membrán új kategória az akusztikai kezelésben, mely a sub bass frekvenciatartományt célozza.Ez a dupla fa membrán , mai napig a piacra jutó legmagasabb abszorbációs együtthatóval büszkélkedhet.

A saját fejlesztésű dupla famembrános hangelnyelő  paneljaink ,tökéletes mély hang elnyelő képességével csillapítja a 200Hz alatti hangokat! Dupla  famembránnak köszönhetően a leghatásosabb, a mély frekvenciák legyőzésében.

Már 30Hz-től rombolja a mélyeket!

Hol használjuk a mély hangelnyelő membránokat ?

Kiválóan alkalmas stúdiókba vagy igényesebb mozi-hifi szobákba, ahol  nem tudnak megbirkózni a csillapíthatatlan mélyekkel.

Mi nem csak ígérünk ,de stúdiókban napi szinten, mérések mellett ,folyamatosan bizonyítjuk termékeink hatékonyságát.

 

Dupla fa  membránok kinézete:

Mély hangelnyelő membránok kinézetre megegyezik a szélessávú hangelnyelő panelekkel.

Bármilyen méretben és színben rendelhető!

12cm vastag akusztikai panelok, a nagy súlyuk és méretükből adódóan nem fontos felfúrni ,vagy rögzíteni a falra . Nagyon stabilan megállnak a lábukon.

 

Milyen anyag nem alkalmas a mély hangok kezelésére?

Mély hangokat csak a sűrű , szálas ,nagy fajsúlyú anyag tudjuk csillapítani. Erre a szivacs ,hungarocell alkalmatlan.

Minél nehezebb egy akusztikai szálas anyag, annál hatékonyabban rombolja a nem kívánatos mélyeket ,álló hullámokat. Ezért használunk mi 90kg/m3 akusztikai gyapotot!

Az alacsony frekvencia kezelése az akusztika javítás alapja.
Az erős moduláris frekvenciák okozhatják a  szoba kiemeléseit  vagy beszakadásait, amelyek gyakran kezelhetetlenek a helyiség struktúrájának megváltoztatása nélkül.

A dupla fa membránokat gyakran használják felvételi stúdiókban, keverőszobákban, otthoni mozikba és egyéb helyiségekben, amelyek nyugodt hallgatási környezetet biztosítanak.

Itt megtalálhatja a  basszuscsillapító termékeinket: basszus csapdákat ,  sarokelemeket, más néven SUB BASS-t, valamint a basszus-abszorbereket.  Ezek bizonyítottan, költséghatékony megoldást jelentenek a stúdiók, kétcsatornás hallgató szobák, házimozik és egyéb helyiségek kezeléséhez.

Minden típusú termékünket (anyag típust )bemérünk ,tesztelünk, hogy a lehető leghatékonyabban romboljuk le a káros hanghullámokat.

A hallgatókörnyezet befolyásolja a felvétel és a keverés minden hangját, függetlenül a mély hangoktól és a hangerőtől. Sajnos sokan figyelmen kívül hagyják  a tényt: a helyiség a monitorlánc legfontosabb eleme!

 

https://www.facebook.com/Perfect.akusztika/?ref=bookmarks