Classic- 1 műbőr akusztikai membrán !

Méret:104x64x12cm
Súly:13kg

Ár: 20000-Ft nettó


Méret:130x64x12cm
Súly:18kg

Ár:22000-Ft nettó

Mérések 104x64x12cm  érvényesek

Mérések 104x64x12cm panelra érvényesek

Classic- 1 műbőr akusztikai membrán !

Miért vállasza a  classic 1 akusztikai membránunkat?

A saját fejlesztésű classic 1 műbőr akusztikai membránjaink, szinte tökéletes mély hang elnyelő képességével csillapítja az 500Hz alatti hangokat! Műbőr membránnak köszönhetően nagy fokkal hatásosabb a széles sávú hangelnyelő akusztikai paneleknél.

Már 30Hz-től rombolja a mélyeket!
Kiválóan alkalmas stúdiókba vagy igényesebb mozi-hifi szobákba, ahol a tökéletes hangzás a legfontosabb.
Mi nem csak ígérünk ,de stúdiókban napi szinten, akusztikai mérések mellett ,folyamatosan bizonyítjuk termékeink ,membránjaink hatékonyságát.

12cm vastag panelok, a nagy súlyuk és méretükből adódóan nem fontos felfúrni ,vagy rögzíteni a falra . Nagyon stabilan megállnak a lábukon.

Leghatékonyabb akusztikai membránok!

 

 

akusztikai membrán ,akusztikai elem ,akusztikai diffúzor

akusztikai membrán ,akusztikai elem ,akusztikai diffúzor

Mély hangokat csak a sűrű , szálas ,nagy fajsúlyú anyag tudja csillapítani. Erre a szivacs ,hungarocell alkalmatlan. Minél nehezebb egy elnyelő anyag, annál hatékonyabban rombolja a nem kívánatos mélyeket ,álló hullámokat. Ezért használunk mi 90kg/m3 akusztikai gyapotot!

A saját fejlesztésű akusztikai paneljaink szinte tökéletes hangelnyelőképességével csillapítja a helyiség nem kívánatos frekvenciáit és utózengését!

Kiválóan alkalmas mozi-hifi szobákba és stúdiókba!
Segítségükkel a zene fókuszáltabb, a mozi részletgazdagabb,a mélyek megfogottabbak .

Az alacsony frekvencia kezelése az akusztika javítás alapja.
Az erős moduláris frekvenciák okozhatják a  szoba kiemeléseit  vagy beszakadásait, amelyek gyakran kezelhetetlenek a helyiség struktúrájának megváltoztatása nélkül.

A hangcsapdákat gyakran használják felvételi stúdiókban, keverőszobákban, otthoni mozikba és egyéb helyiségekben, amelyek nyugodt hallgatási környezetet biztosítanak. Itt megtalálhatja a basszuscsillapító termékeinket: basszus csapdákat ,  sarokelemeket, más néven SUB BASS-t, valamint a basszus-abszorbereket.  Ezek bizonyítottan, költséghatékony megoldást jelentenek a stúdiók, kétcsatornás hallgató szobák, házimozik és egyéb helyiségek kezeléséhez.

Minden típusú termékünket (anyag típust )bemérünk ,tesztelünk, hogy a lehető leghatékonyabban romboljuk le a káros hanghullámokat.

A hallgatókörnyezet befolyásolja a felvétel és a keverés minden hangját, függetlenül a mély hangoktól és a hangerőtől. Sajnos sokan figyelmen kívül hagyják  a tényt: a helyiség a monitorlánc legfontosabb eleme!

https://www.perfectacoustic.eu/